Служителка на затвор е спипана да прави секс с опандизен в

...
Служителка на затвор е спипана да прави секс с опандизен в
Коментари Харесай

Спипаха служителка на затвор да прави секс с опандизен

Служителка на затвор е хваната да прави секс с опандизен в продължение на шест месеца.

27-годишната Кейти Локстън, чиновник на HMP Oakwood в Стафордшър правела секс по телефона с 32-годишния Адам Хигс.

Двамата провели 3451 секс сеанса, като пъшкали в „ алото “ над 380 часа. Това направило цена за мобилната услугата от близо 800 паунда.

Двамата са заобиколили системата за сигурност на пандиза, общувайки посредством подправен контакт на мобилния телефон на Хигс. Той е съумял да скрие мобилния телефон и го употребява, с цел да поддържа връзка с Локстън посредством обществените медии.

Чорапът на любвчиите обаче почнал да се разплита, откакто сътрудници на Кейти забелязали по какъв начин тя почнала дълго време да се задържа в мъжкия бранш на пандиза и по-конкретно пред килията на Хигс, написа " Телеграф ".

Случаят стартира да се обяснява, откакто дамата е задържана, а в претърсения й дом са открити любовни писма от пандизчията - ухажор. Адам от своя страна е разпитан в пандиза и аферата им напълно лъснала. Локстън е упрекната в лошо поведение до момента в който е на социална работа. Към това се прибавя и личното й самопризнание,че е предавала изображения и тон посредством електронни средства от пандиза.

Ало-любовникът й също си признал, че е предавал изображения или тон без позволение. Той получава осеммесечна присъда за владеене на устройство, способно да предава или получава изображения, звуци или информация в границите на затвор. Кейти Локстън отнася 12-месечно наказание  “затвор за непозволено държание в социална работа ”.

Този случай добавя възходящата наклонност на затворническите чиновници във Англия да се занимават с афери, като през последните три години 36 надзиратели били уволнени поради връзки, обобщава The Sun.

A female prison officer, Katie Loxton, who engaged in a six-month romantic affair with a prisoner, Adam Higgs has been convicted.
— True Crime Avenue (@Welovetruecrime)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР